skip to Main Content

Poppels design prisas dubbelt

Designen på våra burkar och flaskor har länge varit uppskattad av ölhjältar runt om i landet, och nu har den prisats av både Svenska Designpriset och Pentawards!

Vi har tillsammans med byrån Pond Design gjort en uppdatering av Poppels originaldesign och infört ett designsystem för att lyfta våra produktkategorier, och genom det tydliggjort den spetskompetens som vi har inom premiumprodukter och experimentella smakupplevelser. Detta gjorde att vi plockade hem ”People’s Choice” i Svenska Designpriset i Oktober 2022.

– Våra öl är förmodligen våra viktigaste kommunikativa ytor och vår design ger oss en trygg grund att stå på när vi ska förmedla vad Poppels är till våra konsumenter och partner. Med ett tydligt designsystem lyckas vi hålla ihop varumärket och skapa starka segment inom det, kommenterade marknadschef Magnus Petersson det i samband med att priset delades ut.

Det var andra gången på kort tid som Poppels prisades för sin design. I september kammade våra burkar och flaskor hem brons i den prestigefyllda internationella designtävlingen Pentawards.

Back To Top