skip to Main Content

Poppelino

Poppelino står för ”En liten Poppels”. Under ”Poppelino” släpper vi öl som är bryggd med samma hantverksmässiga metoder som alla våra öler, men där ölen i sig är något enklare i smak och därmed tilltalar fler öl-älskare.

Core

Våra core-öl står för allt det som är Poppels; Öl som skapas ur glädjen vi finner i vårt hantverk, där vi använder äkta råvaror för att skapa genuina smakupplevelser. Öl som symboliserar kärnan i det vi gör.

Selection

I Poppels selectionserie släpper vi öl som är ett resultat av all vår kunskap och passion. Genom att använda rätt ingredienser och avancerade tekniker skapar vi unika ölupplevelser. Våra ”håll käften-öl”, helt enkelt.

Experimental

Poppels Experimental-serie släpper vi öl som kommit till genom ett lustfyllt nyskapande, där vi använder nya metoder och ingredienser för att skapa inspirerande ölupplevelser. Det du ser är inte alltid vad du får.

Beer of fame

En stor del av vår historia är alla de öl vi gjort, vilka är en viktig del för att förstå var Poppels kommer ifrån. Här hittar du de flesta av dem, vissa stark saknade och andra som sett nya ölstilar springa ikapp och förbi.

Back To Top