skip to Main Content

När det närmar sig jul kan det vara roligt att göra något annat än ett vanligt julbord. Vi har satt ihop ett julinspirerat koncept där vi jobbar med säsongens råvaror och ölen som passar till, för att ge er en upplevelse utöver det vanliga. Välkomna till våra restauranger i Jonsered och centrala Göteborg!

Låt Poppels ordna ditt nästa företagsevent!

När det närmar sig jul kan det vara roligt att göra något annat än ett vanligt julbord. Vi har satt ihop ett julinspirerat koncept där vi jobbar med säsongens råvaror och ölen som passar till, för att ge er en upplevelse utöver det vanliga. Ni är välkomna till båda våra restauranger, i Jonsered eller centrala Göteborg.

I JONSERED

Event på Poppels Öl&Mat

I Jonsered ligger restaurangen vägg-i-vägg med bryggeriet, och hela menyn består av matchningar mellan öl och mat. Restaurangen går att abonnera för större sällskap, men vi har även lösningar för mindre sällskap.

Läs mer

I CENTRALA GÖTEBORG

Event på Poppels Citybryggeri

Boka en öl- och matupplevelse utöver det vanliga för dig och dina kollegor. Vår restaurang rymmer 172 sittande gäster och rymmer världens största ekfatsbaserade pilsnerbryggeri.

Läs mer

HOS ER

Event & catering hos ert företag!

Låt Poppels komma till er! Vi ordnar både event och catering, där vi löser allt från mat och dryck till alkoholtillstånd och servering. Läs mer och kontakta oss för ett paket som passar er.

Läs mer
Back To Top