skip to Main Content

Kvalitet, kunskap, inspiration, inkludering

För oss är Poppels mer än bara vår arbetsplats, och på samma sätt vill vi vara mer för dig än bara ett ölvarumärke. Vi värdesätter den relationen vi har med alla ni ölhjältar, kunder, pubar, restauranger, delägare, anställda och alla andra i vår Poppels-community. Tillsammans med oss kan du utforska hantverksöl på ett enkelt och inspirerande sätt!

Vi tror på att alla vi har ett gemensamt att ansvar, att göra det vi gör med så lite avtryck som möjligt. Poppels gör ett antal olika saker för att hålla nere vårt klimatavtryck.

Vi är ofta ute och träffar våra ölhjältar i Sverige och utomlands! Just nu är det lite speciella tider, men vi försöker ändå skapa covid-säkra möten och aktiviteter!

Poppels Bryggeri grundades 2012 av 15 ölälskare med en gemensam dröm: att sprida kärleken till riktigt bra, hantverksbryggt öl.

Nyhetsbrev

Var När Hur

  • Endast till dig som anmält att du vill ha det
  • Ca en gång i månaden
  • För att ge dig nyheter om Poppels och våra öl
  • Som ett komplement till vår hemsida och sociala medier

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook Posts

SLÄPPS IDAG: Tropical IPA!

Nu kan du hitta vår helt nya Tropical IPA som beställningsvara på systembolagets hemsida! 

Vår HELT NYA Tropical IPA är en välhumlad India Pale Ale, med subtila tropiska toner, som gör den till en modern och fräsch IPA. I det här ölet har vi förstärkt de tropiska tonerna från humlen genom att tillsätta mango, vilket skapar en fin balans mellan beskan och fruktigheten. 

Från och med idag, onsdagen den 3 mars, hittar du Tropical IPA ENDAST på systembolagets hemsida https://www.systembolaget.se/produkt/ol/tropical-ipa-5078615/? (Alltså INTE i butik)

SLÄPPS IDAG: Tropical IPA!

Nu kan du hitta vår helt nya Tropical IPA som beställningsvara på systembolagets hemsida!

Vår HELT NYA Tropical IPA är en välhumlad India Pale Ale, med subtila tropiska toner, som gör den till en modern och fräsch IPA. I det här ölet har vi förstärkt de tropiska tonerna från humlen genom att tillsätta mango, vilket skapar en fin balans mellan beskan och fruktigheten.

Från och med idag, onsdagen den 3 mars, hittar du Tropical IPA ENDAST på systembolagets hemsida https://systembolaget.se/produkt/ol/…? (Alltså INTE i butik)
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

När man öppnar en poppels blir man alltid lycklig över hur fint ölet är!

En liten samling av dessa är beställt. 👍🍺

Beställt 6st! 😋 Älskar era ölsorter.. ❤️

Beställde 16 idag👍🍻

Japp 12st kommer på torsdag när du kommer 🤤

Beställt 6 burkar men 8 dagar leveranstid är lite långt.

Saunan Takana Band (”Bakom bastun band”) gillar att bjuda sina vänner ”bakom bastun” på deras favoritdryck Poppels ”!

Beställde 24 idag, men hur får man tag i fler Tropical NEIPA?

Beställt och väntar med spänning 😊

Redan slut?

Måste beställa dessa då ja ginet läste ordentligt först och hoppades att de skulle finnas i butik 😅

Beställde 6 st! Ska bli spännande att smaka! Tack för god öl!!🤩

Beställt denna med såklart 😉 Alexandra Viktoria Hytönen

Var på Systembolaget idag och fick beskedet att det var tvunget att beställa 2 kollin alltså 48 burkar,,, nästan 1400kr,,, blev ingen beställd tyvärr,, var ju riktigt sugen!

Varför ser man aldrig era nya öl på bolaget? Alltid samma standard öl bara

Ska du förbi grönskylten i morgon Joakim Hörnqvist ?

Beställt ✌️🍺 Denna får man väl vara rädd om till NEIPAn kommer tillbaks.

Alexandru Gabriel Calina va väl poppels som va riktigt fin va?

How innovative!

Väntar med spänning på mina 4 burkar 😍👌🏻🍺

Bokade direkt ett antal! 👍🏼

Jag köper bara poppels passion på systemet nu för tiden. Stegar in mot poppelshyllan och grabbar 4st och sen direkt till kassan. Sjukt god alltså! Den nya ska också bli spännande att prova men inget slår passion än så länge 👍 Good work!

Beställt 6st🥰

Beställde 2 👍

Er DIPA är magisk, drack den nyss. Har officiellt druckit alla era öl förutom denna 👌

View more comments

Vår ölfilosofi

Säkert varierar svaret från person till person, men vi vet att det finns ett antal saker som är viktiga om man vill göra en riktigt bra öl. Det krävs både kunskap och övning. På Poppels arbetar en grupp bestående av både öldomare och bryggmästare med att ständigt utveckla nya spännande öl. Oftast bryggs varje öl flera gånger innan vi är nöjda.

Vi är nyfikna och hela tiden på jakt efter nya smakupplevelser. Vi är noga med vilka ingredienser vi använder. Malt och humle testas och väljs ut efter kvalitet och säsong. Ursprung har betydelse så därför arbetar vi både med klassiska humleproducerande länder som England och Tyskland, men använder även nya världens humle från exempelvis Australien och Nya Zeeland. Jästen, som sätter stor prägel på ölen, matchas separat till varje öl. Nya, spännande ingredienser och kryddor provas kontinuerligt.

Vi har en småskalig produktion där vi har full kontroll på varje steg i bryggningen. Samtidigt har vi ett nytt modernt bryggverk som garanterar hög och jämn kvalitet. Vi är extremt noga med alla detaljer, ett exempel är att vi valt syreabsorberande kapsyler som gör att ölen kommer att hålla sig fräsch längre i våra flaskor.

På Poppels tycker vi lika mycket om alla ölsorter. Vi är noga med att varje öl skall vara trogen sin stil, vara balanserad, men också att den skall tillföra stilen något nytt. Det finns alltid en tanke om hur ölen skall konsumeras, vare sig det är vid brasan eller till en speciell maträtt.

I slutändan kommer vår öl alltid att kännetecknas av kunskap, nyfikenhet och kärlek. Att brygga och smaka öl är en passionerad resa, följ med oss!

Back To Top