skip to Main Content

Kvalitet, kunskap, inspiration, inkludering

För oss är Poppels mer än bara vår arbetsplats, och på samma sätt vill vi vara mer för dig än bara ett ölvarumärke. Vi värdesätter den relationen vi har med alla ni ölhjältar, kunder, pubar, restauranger, delägare, anställda och alla andra i vår Poppels-community. Tillsammans med oss kan du utforska hantverksöl på ett enkelt och inspirerande sätt!

Vi tror på att alla vi har ett gemensamt att ansvar, att göra det vi gör med så lite avtryck som möjligt. Poppels gör ett antal olika saker för att hålla nere vårt klimatavtryck.

Vi är ofta ute och träffar våra ölhjältar i Sverige och utomlands! Just nu är det lite speciella tider, men vi försöker ändå skapa covid-säkra möten och aktiviteter!

Poppels Bryggeri grundades 2012 av 15 ölälskare med en gemensam dröm: att sprida kärleken till riktigt bra, hantverksbryggt öl.

Nyhetsbrev

Var När Hur

  • Endast till dig som anmält att du vill ha det
  • Ca en gång i månaden
  • För att ge dig nyheter om Poppels och våra öl
  • Som ett komplement till vår hemsida och sociala medier

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook Posts

Tropical IPA - gratis frakt till alla Systembolag! 🌴🌊
https://www.systembolaget.se/produkt/ol/poppels-bryggeri-5078615/

I våras släppte vi ett nytt öl i standardsortimentet, vår Tropical IPA, som är en välhumlad India Pale Ale med subtila tropiska toner. Tropical IPA kan fraktfritt beställas till alla systembolagsbutiker som inte har den på hyllan. 

Den finns redan tillgänglig i över 140 butiker, du ser vilka eller kan beställa till din butik på systembolaget.se 💫

Tropical IPA - gratis frakt till alla Systembolag! 🌴🌊
https://systembolaget.se/produkt/ol/…

I våras släppte vi ett nytt öl i standardsortimentet, vår Tropical IPA, som är en välhumlad India Pale Ale med subtila tropiska toner. Tropical IPA kan fraktfritt beställas till alla systembolagsbutiker som inte har den på hyllan.

Den finns redan tillgänglig i över 140 butiker, du ser vilka eller kan beställa till din butik på systembolaget.se 💫
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Godaste ölet!

🤣🤣🤣 Lite vattnig bara. 🥳

Gött

Absolut en av dom bästa👍

Jättebra i vanlig ordning!

Är alltmer glad i IPA.

Säkert god,men vem dricker 6,5% på sommaren🍺

Vad menas med gratis frakt? Är det inte till slutdestination……? 😁😳

6.5%? Låter som en öl som slår bra i sommarvärmen när man är ute efter ett litet rus ❤

riktigt fin

Den bästa hittills!

Godis ❤️

Jonas Nilsson har du provat denna

Provat! SÅLD !!!!!!

Izabelle Ekman

Tar en låda av den 👍🏻

Dennis Tärnbring Tror du jag gillar 😉

Tommy Friberg

Jakob Kristiansson

Gunilla Rahima Svahn nått för oss o testa? ❤️😘

Ballai Tamás 🍻

Mariestad är inte dumt häller

Georg Stahre denna va goo

Riktigt god öl

View more comments

Vår ölfilosofi

Säkert varierar svaret från person till person, men vi vet att det finns ett antal saker som är viktiga om man vill göra en riktigt bra öl. Det krävs både kunskap och övning. På Poppels arbetar en grupp bestående av både öldomare och bryggmästare med att ständigt utveckla nya spännande öl. Oftast bryggs varje öl flera gånger innan vi är nöjda.

Vi är nyfikna och hela tiden på jakt efter nya smakupplevelser. Vi är noga med vilka ingredienser vi använder. Malt och humle testas och väljs ut efter kvalitet och säsong. Ursprung har betydelse så därför arbetar vi både med klassiska humleproducerande länder som England och Tyskland, men använder även nya världens humle från exempelvis Australien och Nya Zeeland. Jästen, som sätter stor prägel på ölen, matchas separat till varje öl. Nya, spännande ingredienser och kryddor provas kontinuerligt.

Vi har en småskalig produktion där vi har full kontroll på varje steg i bryggningen. Samtidigt har vi ett nytt modernt bryggverk som garanterar hög och jämn kvalitet. Vi är extremt noga med alla detaljer, ett exempel är att vi valt syreabsorberande kapsyler som gör att ölen kommer att hålla sig fräsch längre i våra flaskor.

På Poppels tycker vi lika mycket om alla ölsorter. Vi är noga med att varje öl skall vara trogen sin stil, vara balanserad, men också att den skall tillföra stilen något nytt. Det finns alltid en tanke om hur ölen skall konsumeras, vare sig det är vid brasan eller till en speciell maträtt.

I slutändan kommer vår öl alltid att kännetecknas av kunskap, nyfikenhet och kärlek. Att brygga och smaka öl är en passionerad resa, följ med oss!

Back To Top