skip to Main Content

Julmiddag på Poppels Öl&Mat

Ta med dina vänner, kollegor eller familj på en julmiddag i vacker bryggerimiljö i Jonsered. Vi har julpaket som passar alla. Är ni under 10 personer kan ni boka direkt i vårt bokningssystem, är ni över 10 fyller ni i vårt formulär för bokningsförfrågan och får prisuppgift direkt. Välkomna att fira jul tillsammans med oss!

Julmiddag för större sällskap

Boka årets julmiddag i vår vackra fabriksmiljö med Poppels Bryggeri vägg i vägg. För företag och större sällskap har vi en tvårättersmeny eller femrättersmeny med julens bästa smaker där ni kan komplettera med de dryckespaket som ni önskar. Vill ni ha en bryggerivisning i samband med middagen går det att välja till. Gör era val och få en prisuppgift skicka en bokningsförfrågan direkt i vårt bokningsformulär via knappen nedan.

Julmiddag för upp till 10 personer

Är ni 1–10 personer kan ni boka vår julmeny direkt i vårt bokningsyssystem via knappen nedan. Önskar ni en bryggerivisning i samband med middagen bokar ni torsdagarnas Beer Tasting Dinner under samma period som julmiddagen.

HITTA HIT

Med tåg ?
Ta Västtågen mot Alingsås/Göteborg, hållplats Jonsereds Station. 12 minuter från Göteborg Central. När du gått av tåget går du ner mot fabriksområdet och ser direkt huset där bryggeriet och restaurangen ligger (lång fönstervägg in till de båda), 100m från stationen.

Med buss ?
Åk antingen Buss 518 eller Buss 519 till hållplats Jons Väg. Gå därefter ned för Jonseredsvägen till ni kommer till fabriksområdet, gå över bron, upp för backen och sedan höger innan nästa bro. Totalt ca 500m.

Med bil ?
Kör E20 och ta av vid Jonseredsmotet, följ därefter skyltarna mot Jonsered. Kör igenom Jonsered samhälle och följ Jonseredsvägen ned för backen till Jonsereds Fabriker. Sväng vänster över bron, parkering finns på området. Gå sedan mot kraftstationen och sväng in på Kanalstråket.

POPPELS ÖL&MAT ÄR EN HANTVERKSRESTAURANG SOM SKAPAR UPPLEVELSER I EN MODERN ÖL- & MATTRADITION

Vårt fokus på öl och mat drivs av en djup nyfikenhet för att utforska smaker och tekniker, och vi är fast beslutna att dela den kunskapen med våra gäster.

Vår meny innehåller lokala råvaror och är designad för att vara lättillgänglig, men ändå innovativ. Vi arbetar med lokala producenter och leverantörer och tar till vara på så mycket vi kan genom ett nose to tail-tänk, och samarbetar med vår restaurang Poppels Citybryggeri för att minska svinn.

Vi fermenterar många av våra säsongsråvaror för att förlänga säsongen, vilket även det minskar svinn och låter oss göra mer av mindre.

Back To Top