skip to Main Content

FÖRETAG & STÖRRE SÄLLSKAP

Kick off, teambuilding eller fest – Välkommen till oss i Jonsered

Vi löser ert nästa event, oavsett om ni är ett företag eller större sällskap som önskar en unik öl- och matupplevelse. Poppels Öl&Mat är en restaurang som ligger vägg i vägg med Poppels Bryggeri i Jonsered Fabriker, en vacker bruksmiljö från slutet av 1800-talet, och erbjuder 70 sittplatser och ytterligare plats för mingel och barhäng. Vi kan självklart lösa bryggerivisningar och andra upplevelser kopplade till öl och mat.

Kontakta event manager Linnea Holmlund så hjälper hon er!

Boka konferens hos oss

Hämta inspiration och energi från vackra Jonsereds Fabriker när ni bokar er nästa konferens hos oss. Ni får tillgång till en modern och kreativ miljö, perfekt för workshops, föreläsningar eller minimässor som ni kan kombinera med bryggerivisningar, ölprovningar och andra aktiviteter. Självklart löser vi allt från frukost till middag, och all fika däremellan. Vi erbjuder både halvdags- och heldagskonferenser och du kan skicka en bokningsförfrågan och få prisuppgift direkt i vårt bokningformulär här.

Ölprovningar och bryggerivisningar

Att dela kunskap är något av det bästa vi vet, och vi ordnar gärna en ölprovning och bryggerivisning för ert företag eller större sällskap. Läs mer om våra erbjudanden via länken nedan.

BEER TASTING DINNER - VARJE TORSDAG

Vår Beer Tasting Dinner är öppen för privatpersoner och större sällskap. Här får ni en helkväll med fokus på öl och mat ute i Jonsered! Vi börjar med lite snacks och öl, sen går vi en rundvandring i bryggeriet och pratar om öl och Poppels. Efter det sätter vi oss ner och äter middag. Fyra rätter som vi matchar med öl och pratar med er om hur vi tänker när vi matchar öl och mat. En mysig helkväll för er här hos oss!

Köp presentkort

Ge bort en upplevelse på Poppels Öl&Mat med ett presentkort. Du beställer, betalar och får ditt presentkort levererat digitalt och direkt. Tänk på att presentkortet enbart går att använda på Poppels Öl&Mat, inte på våra andra restauranger eller produkter.

HITTA HIT

Med tåg ?
Ta Västtågen mot Alingsås/Göteborg, hållplats Jonsereds Station. 12 minuter från Göteborg Central. När du gått av tåget går du ner mot fabriksområdet och ser direkt huset där bryggeriet och restaurangen ligger (lång fönstervägg in till de båda), 100m från stationen.

Med buss ?
Åk antingen Buss 518 eller Buss 519 till hållplats Jons Väg. Gå därefter ned för Jonseredsvägen till ni kommer till fabriksområdet, gå över bron, upp för backen och sedan höger innan nästa bro. Totalt ca 500m.

Med bil ?
Kör E20 och ta av vid Jonseredsmotet, följ därefter skyltarna mot Jonsered. Kör igenom Jonsered samhälle och följ Jonseredsvägen ned för backen till Jonsereds Fabriker. Sväng vänster över bron, parkering finns på området. Gå sedan mot kraftstationen och sväng in på Kanalstråket.

POPPELS ÖL&MAT ÄR EN HANTVERKSRESTAURANG SOM SKAPAR UPPLEVELSER I EN MODERN ÖL- & MATTRADITION

Vårt fokus på öl och mat drivs av en djup nyfikenhet för att utforska smaker och tekniker, och vi är fast beslutna att dela den kunskapen med våra gäster.

Vår meny innehåller lokala råvaror och är designad för att vara lättillgänglig, men ändå innovativ. Vi arbetar med lokala producenter och leverantörer och tar till vara på så mycket vi kan genom ett nose to tail-tänk, och samarbetar med vår restaurang Poppels Citybryggeri för att minska svinn.

Vi fermenterar många av våra säsongsråvaror för att förlänga säsongen, vilket även det minskar svinn och låter oss göra mer av mindre.

Back To Top