skip to Main Content

Företag & Större sällskap

Event, kick-off eller teambuilding på Poppels Citybryggeri!

Låt oss ta hand om ert nästa företagsevent eller fest! På Poppels ser vi till att ni får en grymt bra upplevelse. Vi har lösningar som passar företag, stora som små, och kan lätt ta emot större sällskap som vill fira något eller göra något rolig tillsammans.  Ni väljer middagspaket och kan göra tillägg som att boka en guidad rundtur i vårt bryggeri. Ta med dina kollegor till Poppels Citybryggeri i Göteborg och upplev öl och mat i en unik miljö.

Sällskap upp till 10 personer har möjlighet att boka bord direkt via vår bokningstjänst. Grupper på 11 personer eller fler kan använda vårt formulär för att fylla i en bokningsförfrågan. I formuläret får ni välja mellan en rad olika middagspaket och tillägg, och kan enkelt se vad ert paket skulle kosta, och sedan skicka en förfrågan till oss.

Boka julmiddag på Citybryggeriet

Det är inget fel på ett traditionellt julbord, men nog kan man det rätt bra vid det här laget? På Citybryggeriet har vi satt ihop en meny med julens alla smaker men gjort det på vårt vis. Det är fokus på grönt, närodlat och bröd från vårt eget bageri. De som önskar kött kan välja till stoutglaserad gris från Gråbo. Självklart har vi smakmatchat menyn med öl från Poppels Bryggeri. Sätt ihop ditt paket via länken nedan.

Boka konferens

Vi hjälper er skräddarsy en helhetslösning med konferens, middag och bryggerivisning! Vi samarbetar med Arena Platinan som erbjuder 14 helutrustade konferens- och mötesrum, placerade bara ett par våningar ovanför oss. Kontakta oss på boka@poppelscitybryggeri.se.

Catering

Vi bakar ekologiskt bröd och fikabröd dagligen. Tillsammans med vårt kök kan vi erbjuda enklare och matigare mackor, sallader och fika för både frukost lunch och middag. Vill ni ha afterwork eller någon annan tillställning på ert kontor, så löser vi givetvis även detta. Vi kan dessutom ta med ett par fat öl som kan serveras direkt från tapp. Vi sköter så klart all personal och eventuella tillståndsfrågor. Se ett produktblad med vårt cateringutbud här

Skapa en unik upplevelse med bryggerivisning

Bjud på en unik upplevelse vid nästa företagsevent! Ölet som serveras här är någonting du inte får tag på någon annan plats i Sverige. Detta är världens största ekfatsbaserade pilsnerbryggeri, med sju stycken 2000 liter stora ekfoeders. För större sällskap erbjuder vi en guidad visning i bryggeriet, en unik upplevelse där ni får lära er om bryggprocessen och se hur ölet blir till. Bryggervisning kan väljas som alternativ när du gör en bokningsförfrågan. Bryggerivisningarna kostar 125 kr / person (ink.moms).

Våra middagspaket

Sällskap upp till 10 personer har möjlighet att boka bord direkt via vår bokningstjänst, och kan där välja att boka bord eller paketet ”Hela bordet”. För grupper på 11 personer eller fler finns det möjlighet att välja mellan alla tre paket nedan. Alla priser nedan är inklusive moms, men i bokningsförfrågan kan du även se priser exklusive moms.

Bilderna nedan är till för att illustrera de val som finns att göra i vårt bokningsformulär. För att göra dina val och skicka in en förfrågan klickar du på bokningsförfrågan-knappen.

Det här är Poppels Citybryggeri

Vi ser fram emot att välkomna ditt nästa företagsevent eller stora sällskap till Poppels Citybryggeri. Vi är världens största ekfatsbaserade pilsnerbryggeri, med 170 sittplatser och eget bryggverk, där ölen pumpas från jästank till serveringstank. Ett citybryggeri. Restaurangen arbetar med ett cirkulärt tänk där hållbarhet, grönsaker och bröd styr menyn.

Back To Top