skip to Main Content

Företagsevent på Poppels Citybryggeri

Ta med dina kollegor och vänner till Poppels Citybryggeri i Göteborg och upplev öl och mat i en unik miljö. Grupper på 11 personer eller fler kan använda vårt formulär för att fylla i en bokningsförfrågan och få prisuppgift direkt. Sällskap upp till 10 personer har möjlighet att boka bord direkt via vår bokningstjänst.

Bryggerivisning

Poppels Citybryggeri är världens största ekfatsbaserade pilsnerbryggeri, med sju stycken 2000 liter stora ekfoeders. Bryggervisning kan väljas som alternativ när du gör en bokningsförfrågan. Bryggerivisningarna kostar 125 kr / person (ink.moms).

Ölprovning

Lär er mer om öl under en lättsam och rolig ölprovning, ledd av en av våra experter på Poppels Citybryggeri. Vi provar flera olika hantverksöl från Poppels Bryggeri och berättar om ölstilar och öl- och matkombinationer. Läs mer om att boka ölprovning här

Köket

I vårt kök står köksmästare Johan Björkman och hans team för maten, med en meny gjord på noga utvalda råvaror, som passar perfekt till vår huspilsner. Ni kan välja mellan en hel meny eller en lättare snacksmeny. 

Våra middagspaket

Här ser ni våra middags- och dryckespaket, och några av de tillval som finns. Bilderna är till för att illustrera, väljer gör du i vårt bokningsformulär. Klicka på knappen nedan för att komma dit. 

Dryckespaket

Tillval

Frågor?

Hittar ni inte den informationen du söker? Ni kan alltid maila oss på boka@citybryggeriet.se om ni har några frågor så hjälper vi er gärna! 

Vi välkomnar stora sällskap, företag, kompisgäng, svensexor, möhippor, ja alla större grupper som söker en rolig och trevlig kväll helt enkelt. Vi ses på Poppels Citybryggeri! 

Back To Top