skip to Main Content

Sommaren i City 2024

Sommar, sol och Poppels Citybryggeri! Hela sommaren erbjuder vi, självklart, hantverksöl bryggd på plats men också bryggerivisningar, ölprovningar, quiz och AW. Aktiviteter varje dag helt enkelt!

Menyn fixar köksmästare Johan Björkman med det bästa som sommaren har att erbjuda som passar både väder, vind och det du har i glaset.

Vårt sommarschema ser ut så här 2 juli – 13 augusti

Öppettider: Tisdag–Lördag 13.00–22.00

Tisdagar, torsdagar & lördagar – Gratis bryggerivisning 15.00 med möjlighet att köpa till efterföljande ”självledd” ölprovning (provningsmaterial + 4 glas öl för 245 kr)

Onsdag: Quiz (tid kommer)

Fredag: Sommar-AW med DJ från 16.00

 

Poppels Citybryggeri ligger på Vikingsgatan 1 i centrala Göteborg, ett stenkast från Göteborgs centralstation.

Sommar på Poppels Citybryggeri inleds officiellt den 2 juli

Ölprovningar 245 kr – tisdagar, torsdagar & lördagar

Efter vår bryggerivisning (som är gratis) erbjuder vi ölprovningar! Under sommaren är ölprovningarna självledda. Det innebär att ni kommer att få en särskilt framtagen ölprovningsbok som hjälper er att navigera genom provningen och i i den fyller ni in era intryck och upplevelser.

I provningen ingår 3 x 15 cl provningsglas och ett glas 30 cl av vår huspilsner. 

Har ni köpt ett presentkort på ölprovningar går det bra att utnyttja det under sommarens provningar. 

Gratis bryggerivisningar

Häng med in i vårt bryggeri och kom nära våra ståtliga ekfoeders. Vi berättar hur det går till när vi brygger öl och svarar på era frågor! Bryggerivisningen är gratis och går av stapeln klockan 15.00 tisdag, torsdag och lördag. Ingen förbokning av bryggerivisning krävs.

Back To Top