skip to Main Content

Ölprovningar på Poppels Citybryggeri

Ölprovningar

Välkommen att boka ölprovningar på Poppels Citybryggeri i Göteborg!

Öl rymmer så mycket mer än ljus lager. Låt oss ta din ölkunskap till nästa nivå med en lättsam och lärorik ölprovning. Vi anpassar lätt provningen efter de förkunskaper som finns eller inte finns i gruppen. Ölprovningarna äger rum i vår restaurang på Vikingsgatan 1 i centrala Göteborg.

Köp presentkort för ölprovning (245 kr/person)

Här kan du köpa ett presentkort som gäller för en ölprovning på Poppels Citybryggeri, valfri lördag under ordinarie öppettider. Vi inleder med en bryggerivisning 15.00 (utan extra kostnad) och efter det börjar ölprovningen. Visningen tar cirka 20 minuter och ölprovningen tar cirka 45 minuter.

Ölprovning: 245 kr/person (för sällskap 10+ personer)

Vi erbjuder ölprovningar på Poppels Citybryggeri! Vår kunniga personal guidar er genom tre öl, där ni får titta, dofta och självklart smaka på ölerna. Ölprovningarna tar cirka 45 minuter och kostar 245 kr/person (ink. moms). Boka genom att maila till boka@citybryggeriet.se. Ange vilken dag och tid du önskar, och hur många ni blir. Betalning sker på plats.

Observera: Ölprovningarna måste bokas minst sju dagar i förväg.

Bryggerivisning 125 kr/person (för sällskap 10+ personer)

Önskar ni en guidad tur i vårt bryggeri? Boka genom att maila till boka@citybryggeriet.se , ange hur många ni är och när ni önskar visningen. Om ni önskar bryggerivisning i samband med en middag så kan ni lägga till det i vårt bokningsforumlär. Bryggerivisningarna kostar 125 kr / person (ink. moms).

Vill ni boka en ölprovning i samband med bryggerivisningen går det självklart bra. Ange det då i ert mail. Observera att för ölprovningar behöver vi få bokningen minst sju dagar i förväg.

Ölprovning i samband med lördagens bryggerivisning

Varje lördag klockan 15.00 erbjuder vi en gratis bryggerivisning. Ni som önskar kan köpa till en ölprovning efter visningen för 245 kr / person (ink. moms). Ölprovningen är tillgänglig oavsett hur många ni är som önskar provning.

Back To Top