skip to Main Content

Poppels Citybryggeri – En riktig ölbar

Vi är ett bryggeri och en restaurang, och vi älskar hantverksöl. Hos oss hittar ni alltid minst 14 öl på fat från Poppels Bryggeri, och en kyl full av både gamla och nya favoriter. Kallas oss taproom, bryggeripub, eller bara en restaurang som severar riktigt bra öl och mat.

Upptäck vår huspilsner

Något som gör Poppels Citybryggeri unikt är vår huspilsner, som bryggs på plats och som bara serveras här. Ölen är jäst och lagrad på stora ekfat, vilket gör oss till världens största ekfatsbaserade pilsnerbryggeri!

Boka bord med egen ölkran

Boka ett av våra bord med egen ölkran och häll upp din egen hantverkspilsner direkt vid bordet! Ölen går från våra jästankar i bryggeriet, till serveringstankar bakom baren, och ut i kranarna vid borden, i kylda ledningar hela vägen.

Det här är Poppels Citybryggeri

Välkommen till Poppels Citybryggeri. Vi är världens största ekfatsbaserade pilsnerbryggeri, med 170 sittplatser och eget bryggverk, där ölen pumpas från jästank till serveringstank. Vi ordnar after works, fantastiska luncher, catering, ölprovningar, events och mycket mer. Du hittar all information på vår startsida som du når via länken här.

Back To Top