POPPELS KLUNK

ÖPPNAR HÖSTEN 2019!

 

”När öppnar restaurangen?”

Vi är fullkomligt överväldigade av det stora intresset ni visat för vår restaurang. Frågan om när vi öppnar har ställts på sociala medier, mail, telefon och utanför bryggeriets tegelväggar. Vem kunde tro att det skulle vara så knepigt att öppna en restaurang och välkomna alla er som vill besöka oss?

Vi kan konstatera att det inte riktigt blivit som vi tänkt oss: det har dragit ut alldeles för långt på tiden med förseningarna som legat utom vår kontroll. Vi hade gärna, precis som ni, önskat att restaurangen redan öppnat!

 

Ta i poppelsträ: hösten 2019 öppnar Klunk!

Efter många turer fram och tillbaka är restaurangens lokal godkänd, men upplägget som var tänkt sett till driften har tyvärr inte gått hela vägen in i mål. Men oroa er inte: köksmästare, restaurangchef och servispersonal rekryteras under sommaren med ambition är att de ska få öppna upp dörrarna för er till Poppels Klunk under hösten 2019.

 

Om Poppels Klunk

Poppels Klunk är vår restaurang och bryggpub som ligger vägg i vägg med bryggeriet i Jonsereds Fabriker, strax utanför Göteborg. Här kombineras mat och öl med smak och kärlek till hantverket i fokus: en oas för både tillresta gäster och de som bor i närområdet.

 

En helhetsupplevelse eller utvalda gobitar: ni bestämmer!

Poppels Klunk står även för bryggerivisningar med provningar samt event för bokade sällskap där ni kan få en helhetsupplevelse med en rundtur i bryggeriet, prova öl och äta riktigt bra mat.

Tanken är att ni kan boka event för större sällskap måndag till torsdag. På helgen, fredag och lördag, kommer vi ha öppet för allmänheten, då kan ni svänga förbi på en öl eller två, äta lite mat och känna stämningen i restaurangen samtidigt som ni blickar ut över bryggeriet. På lördagar är produktionen inte igång så då kommer vi ha möjlighet att erbjuda bryggerivisning. Det kommer såklart även att gå att boka en helhetsupplevelse med bryggerivisning, prova öl och äta mat. Söndagar är heliga även för oss så då kommer vi hålla stängt.

Så fort exakt öppningsdatum är beslutat kommer det framgå tydligt här på hemsidan och i våra sociala medier. Fram till dess får ni gärna maila eventuella frågor till oss på [email protected]

Skål och välkommen!