Lediga tjänster i produktion

Så var det dags igen!

Poppels är ett snabbt växande hantverksbryggeri i Jonsered, Göteborg, som brinner för att göra god öl som passar bra till mat och som du njuter av med dina vänner. Vi söker nu ett flertal personer för att ytterligare stärka upp våra team, som jobbar med bryggningen och paketeringen av våra öl.

Vi vill att du som söker har arbetat professionellt på ett bryggeri. Vi söker personal som har erfarenhet inom något av följande områden:
– Bryggning (hembryggningen är tyvärr inte tillräckligt)
– Källararbete
– Flaskning eller burkning

Då Poppels är ett företag som växer snabbt, är det bra om du trivs i en miljö med  framåtanda där förändringar och oväntade utmaningar är en del av vardagen. Bryggeriet är under ständig utveckling, där vi uppskattar personal med egen initiativförmåga. Vi jobbar processorienterat, med gemesamma rutiner och arbetssätt. Vi tror att du är en noggrann person då vi ofta utför mätningar och kontroller. Detta för att säkerställa att våra öl alltid ska smaka fantastiskt.

Truckkort uppskattas men är inget krav, likaså relevant utbildning från yrkeshögskola. Tjänsterna löper fram till slutet av augusti med stor chans till förlängning för rätt person.

Kontaktperson:
Kristian Berntsson, Bryggchef
[email protected] (endast för frågor, ej ansökan)

 

Ansök om tjänsten