Instagramtävling

Golden Ticket – Wake Fest Invitational 2018

Regler – Instagramtävling – Golden Ticket Wakefest Miami

De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med att du deltar i tävlingen kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med att vinnaren utses kommer personuppgifter som namn publiceras i en återkoppling till alla deltagare på Poppels Instagramkonto eller på hemsidan www.poppels.se.

Genom att delta i den här tävlingen godkänner du dessa Allmänna tävlingsvillkor och samtycker till den personuppgiftsbehandling som visas enligt ovan.

Ansvarig för tävlingen är: Poppels Bryggeri (org: 556882-2414)
Deltagarna behöver inte köpa eller beställa något för att vara med och tävla. För att delta i tävlingen krävs dock ett foto uppladdat på Instagram innan 18 januari 2018. Se även till att ha erat Instagramkonto publikt då inlägg från privata konton ej kan ses.

Om bidraget inte är komplett eller om Instagramkontot är privat vid tävlingens slutdatum kommer du inte kunna delta i tävlingen. Tävlingen pågår t.o.m 18 januari 2018.

Vinnaren utses av en jury bestående av sammanlagt 3 representanter från Poppels Bryggeri och All In Brewing. Juryn utser vinnaren baserat på det bidrag som de anser vara den bästa och mest genomtänkta fotografiet. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.

Priset består av en flygbiljett tur och retur till Miami, tre nätter på hotell och entrébiljett till Wakefest Invitational 2018. Priset går inte att lösas in mot kontanter, tillgodokvitton eller någon annan vara från Poppels Bryggeri eller All In Brewing.

Vinnaren kommer att bli publicerad på Poppels Instagramkonto med det konto som var angivet. Vinnaren kan komma att publiceras med för- och efternamn samt ort på www.poppels.se och på Poppels Instagramkonto. Du måste fyllt minst 21 år för att tävla.

Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten.

Anställda hos Poppels Bryggeri eller All In Brewing samt make/maka och barn till sådan anställd får inte delta i tävlingen.

Genom att posta en bild på Instagram med medföljande hashtags överlåter du upphovsrätten avseende bidraget/frågesvaret till Poppels. Detta innebär bl.a. att deltagarens samtliga rättigheter till bidraget upphör och att Poppels får använda bidraget, utan begränsning i tid, på valfritt sätt. Dock endast inom Poppels normala verksamhet och i enlighet med svensk lag och god sed.

Poppels förbehåller sig rätten att utesluta eller att ta bort bidrag ur tävlingen utan att meddela den tävlande om vi bedömer att den tävlande har fuskat eller om bidraget bedöms varit olagligt, stötande eller på annat sätt oetiskt eller omoraliskt passande.

Tävlingen pågår mellan 3 januari t.o.m. 18 januari 2018.