skip to Main Content

Event hos oss

Ha ert företagsevent hos Poppels! Båda våra restauranger erbjuder möjligheten att för er att lägga ert event hos oss, där vi löser mat, dryck och bryggerivisning.

Företagsevent hos Poppels

Poppels Öl&Mat i Jonsered

Ta med dina kollegor på en unik öl- och matupplevelse! Upptäck hur öl och mat passar ihop och förstärker varandra och få en inblick i ölets underbara värld under en guidad middag hos oss på Poppels Öl&Mat i Jonsered. Poppels Öl&Mat ligger i direkt anslutning till Poppels Bryggeri, i det historiska området Jonsereds Fabriker, omgivet av vackra tegelbyggnader längs den slingrande Säveån.  

I paketet ingår en femrätters middag med matchad öl från Poppels Bryggeri och en guidad visning av bryggeriet.  För större sällskap erbjuder vi möjligheten att boka hela restaurangen.

Så tar ni er till oss

Med tåg 🚂 Ta Västtågen mot Alingsås/Göteborg, hållplats Jonsereds Station. 12 minuter från Göteborg Central.
Med buss 🚌 Åk antingen Buss 518 eller Buss 519 till hållplats Jons Väg. Gå därefter ned för Jonseredsvägen till ni kommer till fabriksområdet, ca 500m.
Med bil 🚗 Kör E20 och ta av vid Jonseredsmotet, följ därefter skyltarna mot Jonsered. Kör igenom Jonsered samhälle och följ Jonseredsvägen ned för backen till Jonsereds Fabriker. 

Kontakta mig om bokning i Jonsered

Företagsevent hos Poppels

Poppels Citybryggeri i Göteborg

Boka en öl- och matupplevelse utöver det vanliga för dig och dina kollegor. Vår restaurang rymmer 172 sittande gäster och rymmer världens största ekfatsbaserade pilsnerbryggeri. Vår säsongsbetonade meny bygger på grönt, bröd och cirkulärt och matchar utmärkt med vår platsbryggda huspilsner.

Större sällskap har möjlighet att boka hela restaurangen (upp till 172 sittande, 400 stående) och mindre sällskap blir placerade tillsammans i en del av restaurangen.

Så tar ni er till oss

Om du promenerar, cyklar eller åker kollektivt tar du dig enkelt till Platinan via Centralstationen, Nordstan eller Lilla Bommen. Adressen är Vikingsgatan 1, med ingång från bottenplan på Platinan.

Kommer du med bil finns det ett antal parkeringsplatser nere vid Gullbergskaj, och i det flytande parkeringshuset P-arken vid Lilla Bommen.

Kontakta mig om bokning i City

Back To Top