skip to Main Content

Låt Poppels komma och hälsa på!

Avtackning, kundträff eller kick-off? Vi kommer till er och bjuder på en minnesvärd upplevelse där vi matchar mingelvänlig mat med öl från Poppels Bryggeri, och självklart löser vi all logistik kring alkoholtillstånd och servering.  

Event hos er

Till Poppels öl äter ni smårätter i form av pinchos, som vi för enkelhetens skull serverar i bröd. Välj själv mellan vegetarisk, fisk/skaldjur, kött eller sött. Exakt innehåll varierar utifrån säsong. Självklart anpassar vi oss efter önskemål rörande allergier och specialkost. Vi rekommenderar att räkna på 3–5 pinchos per person.  

Vad ingår i ett event hos er?

För att boka detta event krävs minst 50 personer. Önskar ni en skräddarsydd lösning för ett mindre sällskap är ni välkomna att skicka en förfrågan om det.

Paketpris baserat på 50 gäster: 720 sek/person ex. moms. I paketet ingår: 
Serveringspersonal 4 timmar
Serveringstillstånd för slutet sällskap
3st pinchos per person
3st öl (30cl) per person  

Tillägg (kostnad tillkommer):
Föreläsning om Öl & Poppels, 1 timme á 4000 sek ex moms 

Vill du att Poppels arrangerar event hos er, kontaktar ni vår kollega Josefina som nås på josefina@poppels.se eller 0733-181547.

Catering

Poppels Citybryggeri - blå

Från vår restaurang i Platinan, på Gullbergskaj 200 meter från Göteborg Centralstation, caterar vi från vårt bageri och kök.

Våra bagare Marika och Albin bakar ekologiskt bröd och fikabröd dagligen. Tillsammans med vårt kök kan vi erbjuda enklare och matigare mackor, sallader och fika för både frukost lunch och middag. Vill ni ha afterwork eller någon annan tillställning på ert kontor, så löser vi givetvis även detta.

Tänk lunch, middagstillställning eller AW. Vi kan dessutom ta med ett par fat öl som kan serveras direkt från tapp. Vi sköter så klart all personal och eventuella tillståndsfrågor.

Cateringförfrågningar går direkt till Rikard på rikard.sodersten@poppels.se

Back To Top