Bolagsstämma!

Texten publicerades 2020-04-24

Tisdagen den 26:e maj (kl.09.30-10.30) är det bolagstämma på Poppels Bryggeri AB. Samtliga delägare har fått en kallelse via e-mail (skickades fredagen den 24:e april) och vi hänvisar till det utskicket för detaljerad information om bolagsstämman. Nedan finner ni en kortfattad summering av vad som gäller för årets bolagsstämma med anledning av Covid-19.

  • Årsstämman har en förbestämd agenda enligt bolagsordningen. Styrelsen har beslutat att kraftigt begränsa programmet till såväl tid som innehåll för att anpassa till rådande omständigheter.
  • Deltagande på bolagsstämman är inte obligatoriskt. På grund av rådande situation med Covid-19 är det begränsat till max 50 fysiska deltagare på bolagsstämman. För den som trots allt önskar delta fysiskt på bolagsstämman krävs en entrébiljett och denna skall uppvisas tillsammans med giltig legitimation vid entré. Informationen om hur biljett bokas framkom i kallelsen.
  • För de delägare som aktivt vill använda sig av sin rättighet att rösta på bolagsstämman kommer det vara möjligt via ombud. Information om hur detta görs praktiskt kommer kommuniceras ut via ett nytt e-mail till delägare i början av maj. I samband med detta kommer även årsredovisningen för 2019 publiceras. 

Är du delägare och har frågor om årsstämman? Då är du hjärtligt välkommen att kontakta Sara:  [email protected]

 

Kallelse till årsmöte: Kallelse bolagsstämma Poppels Bryggeri AB

 

Inkomna frågor

Inga frågor har i dags inkommit. Har du skickat en fråga som inte nått fram, ber vi dig hör av dig omgående.

 

Filer för nedladdning

Bli en del av Poppels!

Emissionen har stängt!

Poppels är ett av Sveriges ledande hantverksbryggerier med enorm tillväxt, prisbelönt öl och stora exportplaner. Vi är det snabbast växande hantverksbryggeriet i Sverige och målsättningen är tydlig – vi vill nu bli ett av de ledande i Europa. För det behöver vi din hjälp!

Vi vill att du skall köpa aktier i Poppels och bli en del av resan med fortsatt tillväxt, nya marknader, restaurangöppning och massa spännande projekt som leder oss fram till målet. Vi vill att du ska bli en del av Poppels!

Varför Poppels?

Att investera i Poppels är att bli en del av Poppels. En del av ett framgångsföretag med en enorm tillväxt sedan starten och stora framtidsplaner. Som delägare är du en del av:Starkt tillväxtbolag

Ett företag har växt i snitt 80% per år (CAGR), med vinst varje år. Poppels har gått från plats #63 till #2 på marknaden på, bara sex år och utvecklingen pekar på fortsatt tillväxt och vinst.


Prisbelönt och populär öl

En stadig plattform med flera öl i försäljningstoppen. Poppels har vunnit mer än 20 priser för vår öl och har flera toppositioner på Systembolaget, bland annat Sveriges mest sålda Session IPA.


en växande export

Varumärket har börjat expanderas utomlands, där vi efter att ha startat export 2016, snabbt blivit välkända aktörer på många av våra idag 33 exportmarknader. Med kapitalet från alla investerare ska vi gå från ett litet till ett stort exportbolag.

Vad ingår i investeringen?

Den minsta summan att investera är 2000kr, där alla får ett gåvopaket i egenskap av delägare. De som investerar mer får extra fördelar efter hur mycket de investerar.

Samtliga som investerar får

Inbjudan till årlig ägarträff på bryggeriet
Exklusivt nyhetsbrev om vad som händer inom Poppels
Exklusiva inbjudningar till Poppelsevents runtom i Sverige
Access till ”Shareholders webshop” med egna produkter

De som investerar mer får

Paket med ”special edition” -ölunderlägg och -öppnare

Ditt namn på en mindre plakett i bryggeriet

Unik blomkruka med frö: Poppels tillväxtburk

Ditt namn på en större plakett i bryggeriet
Vara med och brygga öl, 2 personer
Beermakers dinner och bryggerivisning, 2 personer

 

Missa inte investeraravdraget!

Om du köper aktier i företaget för första gången och inte har familjemedlemmar som äger aktier i företaget sedan tidigare, kan du dra av motsvarande halva investeringen när du deklarerar. Läs mer om avdraget på Skatteverkets hemsida.