Poppels Designtävling för ölunderlägg

Designtävling! Nu ger vi er Ölhjältar möjligheten att designa det underlägg ni helst vill se under ert ölglas nästa gång ni besöker en bar, restaurang eller pub!

Det designförslag som till slut fått flest röster, vinner och går i produktion. Skaparen bakom designen blir, tillsammans med en vän, inbjuden till Poppels Bryggeri för en guidad rundtur och middag på vår egen restaurang, Poppels Öl&Mat.

OBS! Du behöver inte vara expert för att deltaga! Om du vinner så hjälper vi dig att göra en tryckfil av bidraget, så oroa dig inte över det utan skicka in i den form du gillar bäst!

Tävlingen består av två faser; först skickas alla bidrag in, följt av en röstningsfas i vilken ni där ute utser vinnaren. En jury bestående av utvalda personer med koppling till Poppels Bryggeri och har som uppgift att gå igenom samtliga bidrag och välja vilka som går vidare till röstningsfasen. Notera att de bidrag som inte lämnats in inom den fastställda tiden och/eller på andra sätt inte uppfyller de krav och värderingar som Poppels Bryggeri har kommer uteslutas från juryns bedömning.

Läs tävlingsvillkoren nedan innan du skickar in ditt bidrag via formuläret här på hemsidan. Du hittar även relevanta filer som nerladdningsbara bilagor längst ner.

2020-09-29 – 2020-10-13

Tävlingen är öppen och du kan skicka in ditt bidrag!

2020-10-13 | 16.00

Sista dagen att skicka in bidrag via hemsidan, klockan 16.00 stängs möjligheten att skicka in.

2020-10-15 – 2020-10-22

Nu kan du, kompisar, mormor, katten och alla andra rösta på det bidrag ni gillar bäst!

2020-10-23

Tävlingen stänger! Vinnare utses och redovisas i Poppels sociala medier.

Tävlingsvillkor

 1. Bidrag kan skickas in mellan 2020-09-29 och 2020-10-13 (kl 16.00)
 2. Endast bidrag som skickas in via hemsidan kommer att godkännas, skicka INTE in bidrag via mail
 3. Bidraget ska vara cirkulärt tryck, 107×107 mm
 4. Du väljer själv om det ska vara dubbelsidigt eller enkelsidigt tryck
 5. Tillåtna filformat är .pdf / .jpg / .png / .psd / .ai / .indd / .ppt
 6. Bidraget behöver inte vara en färdig tryckfil, utan kan färdigställas i efterhand av tävlingsdeltagaren eller Poppels Bryggeri
 7. Max 1 förslag per person får sändas in
 8. Poppels Bryggeri AB får rätten att använda inskickade bidrag i sin marknadsföring
 9. Vinnaren av tävlingen kommer få sina underlägg tryckta, men Poppels kan även att komma att välja att använda sig av fler av bidragen
 10. Då vi jobbar med alkohol har vi bestämt att du måste vara minst 18 år för att tävla
 11. Vinnaren får själv bekosta resan till och från Jonsered (i samband med restaurangbesök och rundtur) och eftersom vi enligt lag inte får bjuda på alkohol är det maten vi bjuder vinnaren på vid besöket, där det går att själv betala alkoholen.

Skicka in ditt bidrag

  Rösta på ditt favoritbidrag!