skip to Main Content

Företagsevent på Poppels Citybryggeri

Vi fixar ett roligt och uppskattat företagsevent åt er! Poppels Citybryggeri har lösningar som passar företag, stora som små, för kick off, konferens, event och mycket mer.  I vårt bokningsformulär kan ni lätt fylla i era önskemål gällande mat, dryck och andra tillval, och ni får direkt en prisuppgift på era val, utan att förbinda er till något. Sedan hjälper vi er med resten. 

Vi har paket som passar olika grupper och olika tillfällen. Ni väljer helt enkelt vilket middagspaket ni önskar och vilka dryckespaket som ska läggas till, och kan dessutom göra tillägg som att boka en guidad rundtur i vårt bryggeri eller en presentpåse. Ta med dina kollegor till Poppels Citybryggeri i Göteborg och upplev öl och mat i en unik miljö!

Vi har flera välsmakande och attraktivt prisade menyer som tillsammans med roliga aktiviteter såsom ölprovningar och bryggerivisningar garanterar en toppenkväll, och som gör ett besök perfekt som en personalaktivitet, kick-off eller teambuilding-aktivitet.

Vår öl

Vi brygger vår egen öl, en ekfatsjäst pilsner du bara kan dricka på Citybryggeriet. Och så har vi självklart massor av andra Poppels-öl.

Vår mat

Snacksmeny eller en helkväll med mat och dryck? Vi har alternativ som passar er. Alltid med fokus på kvalitet, bra råvaror och kärlek till hantverket.

Aktiviteter

Vi visar gärna runt i vårt bryggeri och berättar om hur ölbryggning går till. Och vi ordnar självklart en ölprovning om ni önskar det.

Det här är Poppels Citybryggeri

Välkommen till Poppels Citybryggeri. Vi är världens största ekfatsbaserade pilsnerbryggeri, med 170 sittplatser och eget bryggverk, där ölen pumpas från jästank till serveringstank. Vi ordnar after works, fantastiska luncher, catering, ölprovningar, events och mycket mer. Du hittar all information på vår startsida som du når via länken här.

Back To Top