skip to Main Content

Välkommen till jul på Poppels Citybryggeri

Det har blivit dags att boka julbord, och då är det dags att höra av sig till Poppels Citybryggeri! Vi kör ett alternativt julbord, en meny på fyra serveringar med julens smaker på vårt vis. Menyn är i grunden vegetarisk men det går att lägga till läcker stoutglaserad gris för de som önskar det.

Dryckespaket och andra tillval gör ni i er bokningsförfrågan. Där hittar ni allt från smakmatchat ölpaket, till bryggerivisningar och presentpåsar. Ni skräddarsyr er kväll så som ni vill och skickar en förfrågan, och får prisuppgift omedelbart.

Ta med ditt företag och bjud in till julfest hos oss. Med en välsmakande och attraktivt prisad meny tillsammans med roliga och lärorika aktiviteter ser vi till att ni får en riktigt bra start på julen!

Även privatpersoner och sällskap under 11 personer kan boka vår julmeny direkt i vårt bokningssystem här.

Företag och större sällskap

Om ni är ett sällskap över 10 personer så klickar ni här, och kommer då till vårt bokningsformulär där ni kan fylla i era önskemål och få alla prisuppgifter. Stora sällskap har möjlighet att välja mellan två olika middagspaket, och en rad tillvall. Har ni frågor är ni alltid välkomna att kontakta vår event manager Linnea Holmlund.

Privatpersoner

Julmiddag på Poppels Citybryggeri går bra att boka både som privatperson och företag. För privatpersoner och sällskap under 11 personer är det bara att boka via vår bokningstjänst här

Det här är Poppels Citybryggeri

Välkommen till Poppels Citybryggeri. Vi är världens största ekfatsbaserade pilsnerbryggeri, med 170 sittplatser och eget bryggverk, där ölen pumpas från jästank till serveringstank. Ett citybryggeri. Restaurangen arbetar med ett cirkulärt tänk där hållbarhet, grönsaker och bröd styr menyn.

Back To Top