skip to Main Content

Sommar på Poppels Citybryggeri

Sommar, sol och Poppels Citybryggeri! Hela sommaren erbjuder vi hantverksöl bryggd på plats och en läcker pizzameny – men inte bara det – vi kryddar med roliga events kopplade till allt som händer i stan och gratis bryggerivisningar. Välkomna!

Poppels Citybryggeri ligger på Vikingsgatan 1 i centrala Göteborg, ett stenkast från Göteborgs centralstation.

Sommar på Poppels Citybryggeri inleds officiellt den 4 juli

Hantverkslager från Poppels – 50 cl för 50 kr

Fira Göteborgs 400-årsjubileum med GBG 400 Celebration Lager från Poppels Bryggeri! Ett hantverksöl som du bara hittar hos oss på Poppels Citybryggeri. Vi kopplar på ölet den 1 juni lagom till Göteborgs jubileumsfirande och säljer det under sommaren. Ölet är en ofiltrerad lager i tysk stil med medelbeska och viss nötighet. Vi säljer det i sejdel, 50 cl för 50 kr, hela sommaren eller så länge det finns öl i tankarna.

Pizzameny för alla smaker

Vår köksmästare Johan Björkman har tagit fram en somrig meny bestående av pizza al taglio i olika smaker (fyrkantiga pizzaslices helt enkelt) och ett brett utbud av snacks och smårätter. Perfekt för dig som vill ha ett matigt tilltugg till din öl, eller för dig som vill komponera en hel middag. Här hittar ni något för alla åldrar.

Gratis bryggerivisningar

Häng med in i vårt bryggeri och kom nära våra ståtliga ekfoeders. Vi berättar hur det går till när vi brygger öl och svarar på era frågor! Bryggerivisningen är gratis och går av stapeln klockan 15.00 varje dag, tisdag–lördag. Ingen förbokning av bryggerivisning krävs.

Ladda upp inför sommarens evenemang

Konserter på Ullevi, festivaler av alla slag och stora sportevenemang. Göteborg bubblar av liv i sommar och Poppels Citybryggeri är det självklara stället att ladda upp på. Vi kommer att ha skräddarsydda förfester inför en del konserter, men det finns alltid anledning att komma hit, med vårt gynnsamma läge (promenadavstånd till centralstation och ullevi) läckra pizzameny och platsbryggda hantverkslager.

Det här är Poppels Citybryggeri

Välkommen till Poppels Citybryggeri. Vi är världens största ekfatsbaserade pilsnerbryggeri, med 170 sittplatser och eget bryggverk, där ölen pumpas från jästank till serveringstank. Ett citybryggeri. Restaurangen arbetar med ett cirkulärt tänk där hållbarhet, grönsaker och bröd styr menyn.

Back To Top