skip to Main Content

Poppels Citybryggeri – Plats för stora sällskap

Svensexa, möhippa eller fest? Det finns många anledningar att ha kul tillsammans, och vi hjälper er gärna fixa ert nästa event! Kom till oss på Poppels Citybryggeri, vi erbjuder roliga aktiviteter i form av ölprovningar, bryggerivisningar och utbildningar. Självklart kan vi erbjuda en prisvärd meny med flexibla tillval så att ni får ett paket som passar just er.

Skicka en bokningsförfrågan och få prisuppgift direkt, ni förbinder er inte till någonting, så hör vi av oss och hjälper er vidare.

Restaurangen har 170 sittplatser med en layout som gör det möjligt att placera större grupper i en mer avskild del av restaurangen. Vi har PA-system för mikrofon och fullt utrustat DJ-bås.

Skicka er bokningsförfrågan här!

Tips: Är ni färre än 10 personer kan ni boka bord direkt via vår bokningstjänst här.

Det här är Poppels Citybryggeri

Välkommen till Poppels Citybryggeri. Vi är världens största ekfatsbaserade pilsnerbryggeri, med 170 sittplatser och eget bryggverk, där ölen pumpas från jästank till serveringstank. Vi ordnar after works, fantastiska luncher, catering, ölprovningar, events och mycket mer. Du hittar all information på vår startsida som du når via länken här.

Back To Top