skip to Main Content

Lunch och catering från vännerna på Citybryggeriet

Gå inte över ån efter vatten! Eller efter hantverksbryggd öl för den delen. Vi finns där ni finns, med riktigt bra lunch alla vardagar, och ett brett cateringutbud med allt från lunch, kanelbullar, frukostfrallor och matiga sallader. Har ni andra önskemål löser vi det också.

Så fungerar VÅR LUNCH (Mån–fre, 125 kr)

Stora smaker till ett lågt pris där du styr över din tid! Se aktuell meny här.

Vi har börjat med ett koncept lika enkelt som genialt, om vi får säga det själv. Som gäst börjar du med att välja dagens rätt, veg eller icke veg. Du går sedan till köksluckan och hämtar din mat och den dryck du önskar. Slå dig sedan ner var du vill. När du är klar scannar du bara den QR-kod som finns på varje bord och betalar med hjälp av din telefon. Du styr över din egen tid, enkelt och smidigt.

Maten då? Grönt, bröd och vällagat är ledorden som våra välmeriterade kockar Johan Björkman och Joakim Andersson utgår från. Med ingredienser från lokala leverantörer som Lammet&Bonden och Lilla Labäck, kombinerat med bröd från vårt eget bageri, är det inget annat än en panglunch vi erbjuder för bara 125 kr. Kaffe ingår.

Så fungerar vår Catering 

Ibland kan ni inte komma till oss. Men då kan vi komma till er. Vi fixar lätt frukost, fika, lunch eller vad ni än behöver. Kontakta oss bara på boka@citybryggeriet.se så ordnar vi det.

Vi slår gärna ett extra slag för de otroliga bakverk som vårt bageri levererar. Bakat på ekologiska råvaror och ofta med restprodukter från vår ölproduktion. Bröd är en stor del av vår meny, låt det bli en del av er arbetsdag också!

Vårt aktuella cateringutbud hittar ni här, saknar ni något så pratar vi om det!

Det här är Poppels Citybryggeri

Välkommen till Poppels Citybryggeri. Vi är världens största ekfatsbaserade pilsnerbryggeri, med 170 sittplatser och eget bryggverk, där ölen pumpas från jästank till serveringstank. Ett citybryggeri. Restaurangen arbetar med ett cirkulärt tänk där hållbarhet, grönsaker och bröd styr menyn.

Back To Top