HISTORIEN OM POPPELS HAR BARA BÖRJAT

LÄS MER

Sagan om Poppels startar 2012

Korkarna i taket! Den 1 december 2012 är det premiär för Poppels första öl på Systembolaget, vår Brown Ale.

POPPELS SLÄPPER AMERICAN PALE ALE

Den 1 maj 2013 släpper vi vår American Pale Ale. Idag är den vår absolut bäst säljande öl och finns på landets samtliga Systembolag.

PROJEKT 003

I juni 2014 genomför vi vår första bärinsamling. När Poppels crowdsourcade öl Projekt 003 Imperial Saison Röda Vinbär släpps, är den slutsåld inom några minuter.

Poppels expanderar

I december 2014 gör vi vår andra expansion av bryggeriet i Mölnlycke, som härmed når sin maxkapacitet 350.000 liter.

Poppels åt alla

I augusti 2015 tecknar vi avtal med svenska distributören Brill. Från och med nu kan även ölhjältar utanför Göteborg få sig en Poppels på krog och restaurang.

Poppels på export

Mars 2015. Poppels premiär på exportmarknaden är ett faktum. Och det är vårt kjempeflotta naboland Norge som blir första anhalt på Poppels resa ut i världen.

FLYTTEN TILL JONSERED

Äntligen, i maj 2015 flyttar vi in i vårt nya bryggeri i Jonsereds Fabriker, med mångdubbelt större kapacitet. Visionen är att det nya bryggeriet ska bli en av Sveriges mest inbjudande beerstinations. Ett bryggeri med en insida lika fantastisk som utsidan. Med bar, restaurang och på sikt en liten butik.

HITTA HIT (KARTA)

Sveriges största ekobryggeri

Poppels har bryggt helt ekologiskt ända sedan flytten till nya bryggeriet i Jonsered. Hösten 2016 är även den formella certifieringsprocessen avklarad och Poppels hela sortiment är från och med nu ekologiskt – även på papperet.

Poppels första folköl

Poppels gör en klassresa. I mars 2017 är det premiär för vår första folköl, Session Pale Ale, som nu kan köpas i matbutiker landet runt!